Web Analytics Made Easy - Statcounter

به رسم هر ساله مهمترین وب‌سایت‌های خودرویی جهان اقدام به انتخاب بهترین اتومبیل‌های سال هر کشور، قاره یا جهان می‌کنند که این بین ارزش و اعتبار انتخاب‌هایی که توسط دو مجله آمریکایی کار اند درایو (caranddriver) و موتور ترند (motortrend) صورت می‌گیرد از بقیه رسانه‌های خودرویی بیشتر و بهتر است.

در همین راستا امسال هم وب‌سایت معتبر کار اند درایو دست به انتخاب ۱۰ خودرو به عنوان بهترین اتومبیل‌های سال جهان زده که مثل همیشه در بین آنها نام ۳ خودروی ژاپنی دیده می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در عین حال یک ایتالیایی، ۴ آلمانی و دو آمریکایی هم در بین بهترین‌های این فهرست قرار دارند.

آلفا رومئو جولیا، فولکس‌واگن گلف، آئودی ای۴ سدان، پورشه باکستر، مرسدس ای۶۳ کوپه، شورولت کامارو زد.ال۱، شورولت کوروت، هوندا آکورد، هوندا سیویک تایپ آر و مزدا میاتا ام ایکس۵ هم محصولاتی هستند که در فهرست برترین خودروهای سال ۲۰۱۷ جهان قرار داشته و از نگاه کارشناسان کار اند درایو بر رقبای خود برتری فاحشی دارند.

این مجله آمریکایی در تشریح این انتخاب‌ها، ۱۰ اتومبیل برگزیده را ترکیبی ایده‌آل از ارزش خرید، کارایی و عملکرد فنی دانسته که سطح رضایت‌بخشی از راحتی در رانندگی و نگهداری خودرو را به خریداران ارائه می‌کنند. همچنین معیار مهمی که در این ۱۰ انتخاب لحاظ شده، قیمت خودروها بوده که بایستی کمتر از ۸۰ هزار دلار باشد تا میزان دربرگیری و قابلیت خرید آنها قابل قبول باشد. اینجا نگاهی خواهیم داشت به هریک از این ده خودروی موفق که در بهترین سطح ممکن از لحاظ فنی، کیفی و قیمتی قرار داشته و خرید آنها به شدت توصیه می‌شود.

آلفا رومئو جولیا

گرچه این خودروی جذاب و سریع انتظارات فیات کریسلر برای فروش گسترده را برآورده نکرد اما توانست نگاه‌های عمومی به برند آلفا رومئو را تغییر دهد. آلفا رومئو جولیا که یک سدان ۴ درب اسپرت و قدرتمند است برطبق اعلام کارخانه یک دور پیست نورنبرگ رینگ را در زمان ۷ دقیقه و ۳۹ ثانیه گذرانده که در نوع خود و در رده سدان‌ها یک رکورد محسوب می‌شود. اهمیت این رکورد زمانی دوچندان می‌شود که بدانیم کوپه ب‌.ام‌.و زد ۴ حدود ۱۳ ثانیه دیرتر از آلفا جولیا یک دور پیست را سپری نموده است. جولیا به راستی مرزهای جدیدی را در زمینه تلفیق دینامیک رانندگی با یک اتاق راحت و مجلل به منصه ظهور گذاشته است.

فولکس‌واگن گلف

این گلف به راستی که ماشین مردم است. دوام بالایی دارد، قیمت مناسبی هم روی آن گذاشته شده، لذت رانندگی را به خوبی با راحتی اتاق و آرامش کابین تلفیق کرده و البته ظاهر زیبایی دارد. اینها همه در کنار هم یعنی گلف و گلف جی‌تی‌آی به کمک تحقق همین موارد است که سال‌ها در لیست بهترین اتومبیل‌های جهان جا خوش کرده است.

 

آئودی آر.اس۳ سدان

جلوپنجره کرومی آر.اس۳ یک دهانه بزرگ برای بلعیدن هوا دارد که در تلفیق با چراغ‌های اخمو، رنگ قرمز آتشین و موتور ۲.۵ لیتری، توربو و قدرتمند سریعا شما را به درون کابین برای گاز دادن و رانندگی سریع فرا می‌خواند. این سدان کوچک کامپکت آلمانی به لطف مهندسی دقیق آئودی در زمانی کمتر از ۵.۲ ثانیه به سرعت ۱۰۰ کیلومتر در ساعت رسیده و تا مرز ۲۹۰ کیلومتر در ساعت را هم درمی‌نوردد در حالی که به لطف گشتاور ۳۵۴ پوندی و یک جعبه دنده ۷ سرعته دوکلاچه، راننده را از کششی فوق‌العاده در اقسام مسیرها برخوردار کند. خوشبختانه سیستم کواترو و ۴چرخ محرک این اتومبیل ۵۵ هزار دلاری هم بالاترین میزان پایداری را از خود ارائه می‌کند.

پورشه باکستر

کوپه/ رودستر نسبتا ارزان‌قیمت پورشه که در ایران هم حضور دارد، امسال هم توانسته به لیست نهایی بهترین اتومبیل‌های سال جهان برسد در حالی که به کمک یک موتور دو لیتری توربو قادر است بیش از ۳۰۰ اسب بخار را در مدل پایه به راننده تحویل دهد و به لطف وزن سبک، جعبه دنده دقیق و آیرودینامیک عالی بدنه لذت بسیار بالایی از رانندگی را در هوای آزاد به راننده و سرنشین کناری‌اش بچشاند و چه چیزی مهمتر از لذت رانندگی برای یک کوپه ورزشی کمتر از ۸۰ هزار دلار است. به نظر ما که هیچ چیز!

مرسدس بنز ای۴۳

این سدان آلمانی ترکیبی بسیار جذاب از حس تجمل و قدرت عملکرد است که در کمتر محصولی در این رده در این سطح وجود داشته و همین عامل باعث شده تا انتخاب ای۴۰۰/ای۴۳ ای‌ام‌جی ناگذیر شود. بسته به نوع موتور از قدرتی بین ۵۱۰ یا ۳۶۰ اسب بخار بهره می‌برد در حالی که ضمن عملکرد سریع و پایدار در جاده، راحتی بالای رانندگی و احساس شکوه را هم به رگ و ریشه راننده تزریق می‌کند. این کار با کمتر از ۸۰ هزار دلار قیمت تنها از عهده مرسدس بنز برمی‌آید.

شورولت کامارو زد.ال۱

گرچه در سومین سال از ششمین نسل شورولت کامارو قرار داریم اما این محصول آمریکایی همچنان محصولی ایده‌آل به نظر می‌رسد. موتور توربوی ۲ لیتری و ۴ سیلندری دارد که با قدرت بالا در کنار شاسی مستحکم و سیستم تعلیق منعطفش بهترین عملکرد را در جاده‌ها و پیست ارائه می‌کند و در عین حال نمونه زد.ال۱ آن با استفاده از موتوری حجیم، ۶.۲ لیتری و ۴۵۵ اسبی، قادر است بسیاری از خودروهای گران‌قیمت و پرمدعا را از دور خارج کند. این اتومبیل ۳۱ هزار دلاری نمونه کاملی از بیشترین ارزش خرید با کمترین مبلغ ممکن است که از قضا کابینی راحت و مملو از امکانات هم داشته و مثل فورد موستانگ ناایمن هم نیست!

شورولت کوروت

کمی عجیب به نظر می‌رسد اما این سوپراسپورت آمریکایی تنها ۷۰ هزار دلار قیمت دارد و بیش از همه اتومبیل‌هایی که رقیبش هستند در هنگام رانندگی لذتبخش، سریع و مستحکم حرکت می‌کند. کوروت ۲۰۱۷ که به موتوری ۸سیلندر و بزرگ با قدرت ۴۶۰ اسب بخار مجهز است، فاصله ۰ تا۱۰۰ کیلومتر را تنها در ۴ ثانیه طی کرده و قادر است یکی از پایدارترین تجربیات رانندگی در سرعت‌های بالای ۳۰۰ کیلومتر در ساعت را در بین سوپراسپورت‌ها به راننده ارائه کند. عملکرد این خودرو ورای تصورات است.

 

هوندا آکورد

این خودرو پس از ۳۱ سال تولید در خاک آمریکا همچنان در فهرست بهترین خودروهای سال قرار دارد. آکورد جدید بسته به سطح تجهیزات و قیمتش با موتورهایی اعم از ۱.۵ لیتری توربو یا ۲.۴ لیتری تنفس طبیعی عرضه می‌شود اما به واقع این موضوع فرض چندانی در کیفیت آکورد ایجاد نمی‌کند چرا که این بهترین سدان بازار با فرم فست‌بک بدنه در رنج قیمتی کمتر از ۸۰ هزار دلار است و علاوه بر دوام بالا از راحتی و زیبایی بالایی برخوردار است.

 

هوندا سیویک تایپ-آر

دامنه‌ای از موتورهای توربو، قدرتمند و پرکشش که علاوه بر تولید قدرت و گشتاور بالا مصرف سوخت مناسبی هم داشته و با طرحی که یادآور محصولات اسپورت ژاپنی است، تلاش دارد تا در همان نگاه اول زیبایی و برتری خود را به همه رقبا دیکته کند. گونه تایپ آر این بین ارزش و اعتبار دوچندانی داشته و به لطف موتوری ۳۰۵ اسبی، کابینی زیبا و فرمی ایده آل، بهترین انتخاب ممکن در کلاس هاچ‌بک‌های داغ است که در کمتر از ۵ ثانیه می تواند به سرعت بالای ۱۰۰ کیلومتر در ساعت برسد.

مزدا میاتا ام ایکس۵

میاتا خودرویی استثنایی است که بر خلاف عادت عمده برندهای جهان در زمینه تولید رودسترهای سریع وحشی و پرقدرت، تلاش دارد تا محصولی آرام، نسبتا سریع، راحت و جذاب با دینامیک بالای رانندگی و کارایی اقتصادی مناسب باشد. این محصول مزدا با موتوری ۱۵۵ اسبی گرچه شتابی همسان با خودروهای رودستر ندارد اما نرمی و راحتی کار با آن باعث شده تا فروش بسیار بالایی را تجربه کند و نظر همه منتقدان را نسبت به این محصول ژاپنی تغییر دهد.

منبع : فرادید

منبع: ساتین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت saten.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساتین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۸۸۵۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معرفی نامزدهای کسب جوایز بهترین‌های فوتبال فرانسه در سال ۲۰۲۴

مطابق انتظار، پاریسی‌ها حضور پررنگی در این فهرست دارند. 

اتحادیه بازیکنان فوتبال فرانسه (UNFP)، نامزدهای کسب جوایز سال ۲۰۲۴ را اعلام کرد. این مراسم به طور گسترده در فرانسه به عنوان یکی از معتبرترین رویدادهای فصل شناخته می‌شود.

طرفداری | به گزارش اکیپ، مراسم یاد شده، در تاریخ ۲۴ اردیبهشت ماه برگزار خواهد شد. کیلیان امباپه سال گذشته برای چهارمین سال متوالی عنوان بهترین بازیکن سال را به دست آورد، در حالی که هم تیمی او نونو مندز، بازیکن جوان سال لیگ ۱ شد. فرنک هایسه که توانست تیم لنس را به مقام نایب قهرمانی برساند، به عنوان بهترین سرمربی سال انتخاب شده بود و بریز سامبا نیز عنوان بهترین دروازه بان سال را در آن مراسم، از آن خود کرد.

نامزدهای کسب جوایز اتحادیه بازیکنان فوتبال فرانسه (UNFP) در سال ۲۰۲۴:

بازیکن جوان سال لیگ 1:

الیسه بن سگیر (موناکو) رایان چرکی (لیون) دزیری دوئه (رن) لنی یورو (لیل) وارن زائر امری (پاری سن ژرمن)

دروازه بان سال لیگ 1:

مارکو بیزوت (برست) مارسین بولکا (نیس) لوکاس شوالیه (لیله) جانلوییجی دوناروما (پاری سن ژرمن) بریز سامبا (لنس)

سرمربی سال لیگ 1:

لوکا السنر (لوهار) لوئیز انریکه (پاری سن ژرمن) پائولو فونسکا (لیل) فرنک هایسه (لنس) اریک روی (برست)

بهترین بازیکن فرانسوی خارج از کشور:

ادواردو کاماوینگا (رئال مادرید) آنتوان گریزمان (اتلتیکو مادرید) مایک منیان (میلان) ویلیام سالیبا (آرسنال) اورلین شوامنی (رئال مادرید)

بازیکن سال لیگ 1:

پیر امریک اوبامیانگ (مارسی) عثمان دمبله (پاری سن ژرمن) پیر لیس ملو (برست) کیلیان امباپه (پاری سن ژرمن) ادون ژهگروا (لیل)

از دست ندهید ????????????????????????

کری عجیب ستاره سپاهان برای پرسپولیس؛ داستان پلنگ و تمساح هالند سیبیلو؛ استایل عجیب غول نروژی تعجب بایرن مونیخ از پدرخوانده: چرا آن حرف‌ها را زدی؟  سرمربی شمس‌آذر: بین ما و پرسپولیس فرق نگذارید

دیگر خبرها

  • رفتن خطیر کمتر از قهرمانی استقلال نیست! / بهترین شب زندگی نکونام بود
  • معرفی تیم‌های جام جهانی فوتسال/ تیم ملی ایران درمیان غول های دنیا
  • طرح ویژه پلیس راهور برای موتورسواران و عابران پیاده
  • ساواک چطور «شیخ احمد کافی» را حذف کرد؟
  • تمجید رایس از ستاره سیتی: در جهان بهترین است!
  • لوازم یدکی رنو
  • برتری خودروهای تجاری بهمن نسبت به سایر محصولات تجاری مشابه
  • معرفی نامزدهای کسب جوایز بهترین‌های فوتبال فرانسه در سال ۲۰۲۴
  • مالکان خودروهای توقیف شده در پارکینگ برای ترخیص ماشین اقدام کنند
  • معرفی بهترین مستندهای جهان